Ինչո՞ւ անհրաժեշտ է միրգերն ու բանջարեղէնը լուալ օճառով. վարակաբանը կը հաստատէ, որ COVID-19- ը կրնայ գոյատեւել հանրախանութներու թարմ ապրանքներու վրայ:
Սիտնիի համալսարանի փրոֆեսըր Թիմոթի Նիւսամը մասնագիտացած է վարակաբանութեան, պատուաստանիւթերու ոլորտներուն մէջ, ուստի ուշի ուշով հետեւած է այն ընթացքին, թէ ինչպէս Աւստրալիոյ մէջ «Քորոնա» ժահրային սահմանափակումները մեծցած են:
Պէտք է յիշել, որ իւրաքանչիւր մակերես հաւանական աղտոտած է եւ վտանգ կը պարունակէ», – բացատրած է Նիւսամը:
Ան ընդգծած է, որ այն ամէնն, ինչին կը դպնան մարդիկ, կրնայ խնդիր առաջացնել:
«Լուացէք զանոնք տաք ջուրով եւ օճառով, ինչպէս կը լուաք ձեռքերը», – ըսած է ան: